Nyt samarbejde til Lasse

 

Lasse har indgået nyt samarbejde med to iværksættere fra Aalborg. Dette giver Lasse muligheden for, at kunne starte et stærkt netværk med en professionel markedsførings platform, samt at skabe nye kontakter blandt deres netværk. Nicolai Ricco Jensen og Mads Søndberg er gutterne bag teamet, og målet står meget klart på Lemans i 2019.

Hele planen bag dette nye team er, at kunne levere en stærkt markedsføringsplatform med et målrettet fokus. Dette netværk vil kunne tilbyde en masse events, markedsføring og super kundepleje. Ved at være en del af teamet, kommer man helt tæt på Lasse, hvilket giver et stærkt bånd til Lasse. Da Lasse bruger meget tid på træning op til løbene, vil dette team kunne give Lasse mere plads til at opnå målet, Lemans i 2019.

Ved at være en del af teamet og støtte en af Danmarks største talenter, får man en masse oplevelser og events som vil blive afholdt som f.eks. en trackday på Jyllandsringen efterfulgt af noget godt at spise.

"Jeg er sindsygt glad for at få Mads og Nicolai med på teamet, da de har en masse de kan tilbyde. Det bliver rigtig spændende at se hvordan det kommer til at udvikle sig, og jeg føler vi har fået et meget stærkt team bag mig, som skal fører mig mod målet, Lemans i 2019" Udtaler Lasse Sørensen.

Lasse har fået stillet et kontor til rådighed, hvor der skal udarbejdes sponsorsøgning og planlægning af netværks-arrangementer i fremtiden.

 

Team LS Management

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

+45 3024 3873

Ring og få et uforpligtende snak.